محل تبلیغات شما
 چابهار محروم از امکانات اولیه برای پذیرش گردشگر
   


چابهار- ایرنا - شهرستان چابهار در همجواری سواحل بکر و زیبای مکران پس از گذشت سالها محروم از امکانات اولیه نظیر پذیرایی، اسکان و تفریح برای پذیرش گردشگران داخلی و خارجی است.


به گزارش ایرنا، حضور گردشگران در هر منطقه بستگی به امکانات لازم آن منطقه دارد تا گردشگران به خوبی بتوانند از آنها استفاده کنند.

چابهار با وجود داشتن بیش از 400 نقطه تفریحی، گردشگری و آثار تاریخی و باستانی همچنان از کمبود امکانات و ارائه خدمات لازم به گردشگران رنج می برد.

بارها گردشگران داخلی و خارجی از نبود امکانات اولیه گلایه هایی داشته اند اما با گذشت سالها حتی مکانی برای شنا چه در محدوده ساحلی چابهار- گواتر و چه در محدوده منطقه آزاد مشخص نشده است.

براساس آمارهای بحث برانگیز مسئولان سالانه در ایام سال نو بیش از 300 هزار مسافر نوروزی از چابهار دیدن می کنند که با مشکلات اسکان، پذیرایی و تفریح مواجه هستند.

چابهار با دارا بودن ظرفیت های گردشگری به‌ ویژه ژئوتوریسم و اکو توریستی می‌ تواند نقطه عطف توسعه توریسم خارجی و داخلی باشد.

شمار زیادی از گردشگران خارجی علاقه زیادی در مورد آشنایی با فرهنگ‌ عامه و بازدید از صنایع دستی، موسیقی و جذابیت های طبیعت و ساحل زیبای منطقه بلوچستان دارند و به همین خاطر به چابهار شهر پر جاذبه ایران سفر می کنند.

چابهار واقع در جنوب سیستان و بلوچستان مشکل امنیتی ندارد و مردم آن خونگرم و میهمان ‌نواز هستند.

در صورت فراهم شدن زیرساخت های گردشگری می ‌توان شاهد حضور بیشمار گردشگران به این خطه از میهن اسلامی ایران بود.

یکی از ساکنان شهر چابهار در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: خداوند متعال نعمت های فراوانی نظیر دریا، ساحل زیبا و طبیعت بکر به این شهرستان داده است که ما بندگان و مسئولان باید برای توسعه این شهر گام های مثبتی برداریم.

عبدالعزیز رامش اظهار داشت: کار مثبتی برای زیبا سازی چابهار با همه ظرفیت های گردشگری، اقتصادی و تجاری آن انجام نشده و از کمترین سرانه فضای سبز برخوردار است.

وی بیان کرد: گردشگران تمایل بسیار زیادی دارند تا در سواحل زیبا و بکر چابهار شنا کنند اما از امکانات اولیه نظیر رختکن محروم هستند.

یکی از گردشگران اصفهانی نیز به خبرنگار ایرنا گفت: هزینه های سفر با هواپیما و اقامت در چابهار زیاد است و برای جذب گردشگر بیشتر به این شهر باید هزینه های سفر به این منطقه برای گردشگران کاهش یابد.

عبدالعزیز رامش اظهار داشت: حیف است که سواحل بکر و زیبای ماسه ای، صخره ای و شنی چابهار در نوار ساحلی چابهار- گواتر به طول بیش از 100 کیلومتر از امکانات رفاهی اولیه نیز محروم باشد.

الکساندرپلاتنر یکی از گردشگران ساکن کشور اسلواکی نیز به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برای نخستین بار است که به چابهار سفر کرده ام و در این سفر با دیدن جاذبه های بکر و سواحل زیبا خاطرات خوشی برایم رقم خورد.

وی ادامه داد: چابهار با دارا بودن ظرفیت های گردشگری بویژه در زمینه ژئو توریسم، بازارهای سنتی و سواحل بکر می ‌تواند نقطه عطف توسعه توریسم خارجی باشد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چابهار اظهار داشت: این شهرستان به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران یکی از نقاط بکر و گردشگر پسند است.

عبدالحمید بلوچزاده افزود: برای تکمیل زیرساخت های گردشگری و توسعه اقامتگاه ها، اماکن پذیرایی و تفریحی بخش خصوصی باید به طور جدی ورود کند.

وی بیان کرد: درخواست همیشگی گردشگران سفر ارزان قیمت با هواپیماست که این امر مهم بعد از گذشت سالها میسر نشده و مسافران چابهاری در فرودگاه نظامی کنارک در فاصله بیش از 50 کیلومتری با هزینه های فراوان پیاده می شوند.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چابهار گفت: برای تهسیل در ارائه خدمات گردشگری از هیچ کوششی دریغ نمی کنیم و از حضور سرمایه گذاران داخلی و خارجی برای ایجاد زیرساخت های گردشگری استقبال می کنیم.

مدیر گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار نیز اظهار داشت: این شهرستان ظرفیت های فراوانی در زمینه گردشگری، موج سواری، ورزش های آبی ساحلی دارد و این منطقه برای جذب گردشگران برنامه ریزی های خوبی را در فصول مختلف سال انجام داده است.

طاهره شهرکی افزود: برگزاری جشنواره ورزشی - گردشگری، نمایشگاه های صنایع دستی، راه اندازی فروشگاه عرضه صنایع دستی، برگزاری رقابت های مختلف ورزشی و کارناوال های شادی بخشی از اقدامات برای جذب و ماندگاری گردشگران در منطقه آزاد چابهار بوده است.

وی بیان کرد: تورهای طبیعت گردی و آشنایی با جاذبه های گردشگری برنامه ریزی شده تا گردشگران نهایت لذت را از تماشای جاذبه ها ببرند.

مدیر گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: مسافران با بازدید از سواحل ماسه طلایی، کوههای مریخی، بازارهای سنتی و مدرن منطقه آزاد، تناول غذاهای محلی، غواصی در اعماق دریا خاطرات خوشی را برای خود و همراهان رقم خواهند زد.

وی ادامه داد: چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران جاذبه های بی نظیری در حوزه ی توریسم ورزشی، سلامت، تاریخی، طبیعی، فرهنگی و تجاری دارد.

شهرکی اظهار داشت: سازمان منطقه آزاد چابهار با توسعه اماکن تفریحی، گردشگری و اقامتی و ساخت بیش از چهار هتل دیگر در صدد تبدیل این منطقه به عنوان مقصد بین المللی گردشگری است.

به گزارش ایرنا چابهار واقع در قلب مَکُّرانِ بلوچستان و در فاصله 645 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان از 2 شهر به نام های چابهار و نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، شش دهستان و 438 روستا تشکیل شده است.

گاندو، زیستگاه بیش از ۴۴۰ گونه جانوری و گیاهی

۴۳ روستای قصرقند فاقد ارتباط مخابراتی و اینترنت

استعدادهای نهفته ورزشی در کوچه پس کوچه های بلوچستان

چابهار ,های ,گردشگران ,گردشگری ,منطقه ,امکانات ,های گردشگری ,اظهار داشت ,بیش از ,منطقه آزاد ,امکانات اولیه ,بندر اقیانوسی ایران ,مدیر گردشگری سازمان ,گردشگری سازمان منطقه ,میراث فرهنگی، صنایع

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

rialuscaublow مداحی با نی سایت تفریحی Randomize سایت مهندس سجاد اصغرزاده angle35 نژاد های بز و گوسفند ایرانی و خارجی آموزش های آنلاین erhoptuide داستان ها و ضرب المثل هایشان معرفی سایت های کسب درامد