محل تبلیغات شما
 حدود 4 هزار قایق در چابهار و کنارک در انتظار مجوز صید هستند

   

چابهار - ایرنا - مدیر کل شیلات سیستان و بلوچستان گفت: حدود سه تا چهار هزار قایق در 11 بندر ماهیگیری چابهار و کنارک فاقد مجوز با بیش از 15 تا 20 سال در انتظار مجوز صید هستند.


هدایت الله میرمرادزهی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هم اینک حدود 24 هزار صیاد به وسیله هزار و 430 قایق و 907 لنج در بنادر ماهیگیری و جایگاه تخلیه صید شامل بنادر تیس، کنارک، رمین، زرآباد، پزم، چابهار، بریس، گواتر، جد، تنگ و پسابندر در حوزه شهرستانهای چابهار و کنارک مشغول صید و صیادی هستند.

وی افزود: صدور مجوز قانونی صید برای چهار هزار قایق می تواند منجر به افزایش تولید آبزیان و اشتغال افراد بومی شود.

مدیر کل شیلات سیستان و بلوچستان گفت: در هر لنج 10 تا 25 نفر و در هر قایق یک تا 2 نفر اشتغال دارند که نقش مهمی در صید، صیادی و اشتغال سواحل نشینان مکران در منطقه بلوچستان دارند.

وی ادامه داد: پس از پیگیری های مکرر در سفر اخیر معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران به منطقه برای 250 قایق جدید در چابهار و کنارک قرار است مجوز لازم صادر شود.

میرمرادزهی تصریح کرد: چابهار و کنارک ظرفیت های خوبی در زمینه صید انواع آبزیان دریایی دارند و این ظرفیت باید برای ایجاد اشتغال بیشتر بکار گرفته شود.

وی با بیان اینکه صیادان چابهار و کنارک همجوار آبهای آزاد سواحل مکران در سه سال متوالی رتبه نخست کشوری در زمینه صید و صیادی را کسب کرده اند، افزود: پارسال صیادان این منطقه بیش از 302 هزار تن ماهی از دریا صید کردند.

مدیر کل شیلات سیستان و بلوچستان گفت: 34 تعاونی صیادی در حوزه این اداره کل فعال است و 107 واحد صنایع شیلاتی و 29 کارخانه تولید کنسرو ماهی نقش مهمی در بسته بندی و صادرات تن ماهیان در این منطقه دارند.

وی ادامه داد: 300 هزار شغل در حوزه شیلات چابهار و کنارک تعریف شده که بیشتر در زمینه پرورش میگو، صید با کشتی های پیشرفته روز دنیا، پرورش ماهی در قفس، تکثیر آبزیان، ایجاد صنایع و کارخانه های وابسته است.

میرمرادزهی با اشاره به اینکه چابهار بهشت آبزی پروری است، خاطرنشان کرد: سرمایه گذاران می توانند در زمینه پرورش میگو، پرورش ماهی در قفس، صید ماهی تجاری در آبهای دور و استفاده از کشتی های پیشرفته صید در آب های مشترک ساحلی اقدام کنند.

به گزارش ایرنا، سیستان و بلوچستان به سبب گستردگی منابع آبی دارای 2 اداره کل شیلات در شمال و جنوب استان است که اداره کل شیلات سیستان مستقر در زابل واقع در شمال استان وظیفه کنترل و حمایت از منابع آبی داخلی و اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان مستقر در بندر چابهار واقع در جنوب استان در حوزه آبهای دریای عمان فعال است.

چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران و سرزمین موج و مرجان واقع در قلب مَکُّرانِ بلوچستان و در فاصله 645 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان از سه شهر به نام های چابهار، پلان و نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، 6 دهستان و 438 روستا تشکیل شده است.

گاندو، زیستگاه بیش از ۴۴۰ گونه جانوری و گیاهی

۴۳ روستای قصرقند فاقد ارتباط مخابراتی و اینترنت

استعدادهای نهفته ورزشی در کوچه پس کوچه های بلوچستان

صید ,چابهار ,هزار ,شیلات ,بلوچستان ,کنارک ,چابهار و ,و کنارک ,سیستان و ,و بلوچستان ,کل شیلات ,زمینه پرورش میگو،

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Imogene's collection مینایی Nettie's game پزشک دام Tony's notes James's game آی تی دانلود پورتال جامع بندرعباس|Bandar Abbas Jessie's style Stalin World